De duurzame biokeuken

Met eenvoudige ingrediënten kun je de lekkerste gerechten maken, je moet er alleen even op komen!
In een keuken zonder vlees en vis valt er genoeg te experimenteren met smaakvolle producten als noten, peulvruchten en groenten. Het zijn fantastische voedingsbronnen vol vezels, eiwitten, vitamines, mineralen en natuurlijk smaak!
Lekker, duurzaam en verspillingsvrij koken met:

In deze kookcursus van drie online lessen van 1,5 uur gaan we samen koken.
Heerlijke en toegankelijke gerechten die meteen op tafel kunnen.
les 1:

Pompoenspread met witlof

Champignon bonen curry met rijst

Rode kool en biet salade met tahin dressing
les 2:

spitskoolschotel van de bakplaat

knolselderijsoep

pompoen pancakes

les 3

linzenburger

koolraapfriet

olijvensaus met chocolade

wortelblitzz

De duurzame biokeuken

  • De Groene Kookacademie
  • Mathildastraat 5B
  • 4901HC Oosterhout NL
  • 0615657684
  • KvK 20138756

Powered by Plug&Pay